Menü Bezárás

Zöld a május

SÜLE ZSOLT: ZÖLD A MÁJUS

Kiadó: Magneoton

    MEGHALLGATOM

  

 

Süle Zsoltot korábban a Mozizenekar alapítójaként és az LGT emlékzenekar tagjaként ismerhette meg a közönség, ezenkívül több színházi darabhoz is komponált zenét. 2014-ben kezdett el dolgozni Trócsányi Gergővel, a Hollywoodoo énekesével, akivel közösen alapították meg az ÉSTE formációt, melynek harmadik nagylemeze idén várható. A veszprémi énekes-dalszerző a nagyközönség elé a „Zöld a május” című szerzeményével lépett a DAL 2018 Eurovíziós dalfesztivál hazai előválogatóján, ahol egészen a döntőig jutott.

 

Most megjelenő nagylemezéről a következő gondolatokat fogalmazta meg: „Igyekszem széles skálán zenei hangulatokkal, mondanivalóval, tartalommal szórakoztatni. Minden dalom egy külön kis sziget, ami közül nem tudnék kiemelni egyet sem, mivel mindegyik egyaránt fontos számomra. Dalaimban nem csak saját élményeimet dolgozom fel, igyekszem nyitott szemmel, füllel és szívvel járni. Nagyon fontosnak tartom, hogy a zeném hiteles képet adjon rólam, gondolataimról, érzéseimről, hiszen ezen a csatornán keresztül szeretném megismertetni a közönséggel egy kicsit önmagamat. Bízom benne, hogy ezzel az albummal legalább annyi szívet, lelket tudok megszólítani, mint a címadó dalommal, a Zöld a májussal.”

 

Süle Zsolt debütáló nagylemezén 11 saját dallal mutatja meg egyéni zenei világát.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..