A Telep társalapítójával forgatott a Dreher

Valós szereplővel, valós helyszínen készítette el a Dreher legújabb reklámfilmjét, ami a belvárosi Telep Bár történetét meséli el.

Az „Annyi a világ, amennyit beletöltesz” nem csupán egy szlogen, hanem olyan filozófia, amely sokak számára valós inspirációt jelenthet. Ezt mutatja be a Dreher legújabb, dokumentarista stílusú reklámfilmje.
A film főszereplője Trellay Levente – aki már az előző Dreher tv-reklámból is ismerős lehet –, az összművészeti bemutatótérként és urbánus találkahelyként is ismert Madách téri Telep Bár társalapítója. A szpot Levi és a belvárosi söröző történetét meséli el az ötlet megszületésétől a kivitelezésen át egészen a nyitásig, vagyis hogy miként lehet egy üres, látszólag fantázia nélküli helyiségből valami igazán értékeset alkotni, ha észrevesszük a benne rejlő lehetőséget.
„Az idei kommunikációnk célja, hogy egy hiteles történetet modern köntösben feldolgozva vigyük közelebb a márka üzenetét a fogyasztókhoz. Reklámfilmünk főszereplőjében egy olyan karaktert ismerhetünk meg, aki a való életben is megtestesíti a Dreher hitvallását: Levi bátor ötletek megvalósításával és új élményekkel teszi színesebbé a saját és a közösség életét is. A későbbiekben – a reklámfilm mellett – egyéb felületeken is ki fogjuk bontani Levente történetét” – fűzte hozzá Mocsári Judit, márkamenedzser.
A 30 másodperces imázsfilm megjelenése után, arra reflektálva, egy második szpot is készült: ez a márka új termékét, a felsőerjesztésű Dreher Pale Ale-t népszerűsíti. A könnyen iható, ale típusú sörkülönlegességet bemutató film szintén a Telep Bár sörözőben játszódik.
A filmkoncepció kidolgozásával és a kivitelezéssel a márka a Human Telex Advertising & Eventet bízta meg.

A filmek itt tekinthetők meg:

Adatlap:

Megbízó: Dreher Sörgyárak Zrt./Dreher
Marketingvezető: Négyesi Fruzsina
Márkamenedzser: Mocsári Judit

Reklámügynökség: Human Telex Advertising & Event
Szövegírók: Hanyecz Márk, Nagy László
Art Director: Balogh M. Miklós
Ügyfélkapcsolati igazgató: Bayer Ákos
Ügyfélkapcsolati menedzser: Péntek Erika
Junior ügyfélkapcsolati menedzser: Barta Diána

Médiaügynökség: Wavemaker Hungary
Integrált médiatervező: Czinkota Ádám
Taktikai médiatervező: Baráth Zsuzsanna

Produkciós cég: Filmpartners
Rendező: Horváth Viktor
Operatőr: Horváth Árpád
Vágó: Barta Erik
Gyártásvezető: Óvári Eszter
Díszlettervező: Törőcsik Ambrus
Stylist: Mojzes Dóra
Fodrász: Kovács Klári
Smink: Magyar Eszter
Beer stylist: Matók Zsuzsa
Colorist: Stalter Anna/Spájz
VFX: Nagy Miklós/Melon
Zene: Fodor Máriusz

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..