Eaton Galileo 10.2

HTML-ismeretek nélkül is használható webes vizualizációs alkalmazás

Az energiagazdálkodási vállalat bemutatja Galileo nevű vizualizációs szoftverének legújabb verzióját, a Galileo 10.2-t. Az Eaton szoftverének segítségével lerövidíthető a projektek tervezési és üzembehelyezési ideje. A program az XV100, XV300 és XP500 érintőképernyők felhasználói számára nyújt támogatást a gépek és rendszerek programozásában, működtetésében, felügyeletében és vezérlésében. A legújabb verzió számos, közvetlenül a gépipar igényeire szabott, új funkcióval rendelkezik. Az előző verziók felhasználói mostantól ingyenesen frissíthetik eszközeiket és projektjeiket, mivel a verziók felfelé teljeskörűen kompatibilisek.

Az új verzió legnagyobb előnye a webes funkció teljes integrációja. Ennek köszönhetően nem csupán a helyi monitoron lehet a gépeket megjeleníteni és felügyelni, hanem mobil eszközökről és személyi számítógépről is. A Galileo teljes HTML5 funkcionalitást biztosít, és kompatibilis minden ismertebb böngészővel, mint például a Safari, a Chrome és a Firefox. A gépgyártók számára ez a frissítés azt jelenti, hogy részletes vizualizációkat hozhatnak létre egyetlen kattintással, közvetlenül az interneten, anélkül, hogy rendelkeznének HTML5-ismeretekkel. A rendszer biztonságát SSL titkosítás biztosítja a webes használat alatt.

A többfelhasználós funkció lehetővé teszi, hogy egyszerre öt felhasználó férhessen hozzá egy végfelhasználói felülethez. Az IsWeb rendszercímke megmutatja, hogy van-e folyamatban webes hozzáférés. Ezt a Galileo naplózza is. Mivel a webes és a standard vizualizáció bármilyen módon kombinálható, mind gép-, mind felhasználó-specifikus profilokat létre lehet hozni. A gépgyártó saját profilt hozhat létre a karbantartó személyzetnek, amely tartalmazza a karbantartás és felügyelet fontos elemeit, a felhasználói profil mindennapi folyamatait szem előtt tartva.

A frissítés másik fontos célja, hogy a projektek létrehozása során jelentősen növelje a produktivitást, és tovább bővítse a Galileo 10 felhasználóbarát működési koncepcióját. Mindezt az automatikus objektumfelismerés, az intelligens drag-and-drop, a továbbfejlesztett konténerfunkciók és a stílusok, de különösen az új tag-table eszköz használatával valósították meg. A tag-table a releváns objektumokat és változókat és azok tulajdonságait jeleníti meg egy jól áttekinthető táblázatban. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal felismerjék az eltéréseket, és tetszőleges számú elemet frissíthessenek és cserélhessenek közvetlenül a tag-table eszközön keresztül, anélkül, hogy egyenként le kellene kérniük és módosítaniuk kellene az egyes adatkészleteket. Az eredmény: Nagyobb hatékonyság és jobb minőség.

A projektmérnökök munkáját több modern, vonzó megjelenítési lehetőség segíti. Ezek közé tartozik egy kiváló minőségű videolejátszó, webkamera csatlakoztatási lehetőség, valamint a skálázható vektoros grafika (SVG-fájlok) és animált GIF-fájlok támogatása.

“A Galileo 10.2 új webes funkcionalitásának, megnövelt hatékonyságának és pluszfunkcióinak köszönhetően új szintre emeli az interaktív vizualizációt” – mondja Holger Heck, az Eaton termékmenedzsment vezetője.

A Galileo 10.2 új funkciói mostantól minden olyan gép- és berendezésgyártó számára elérhetők, akik a modern XV300 és XP500 érintőképernyőket használják.

További információk: www.eaton.eu/galileo

Ha többet szeretne megtudni az Eaton minőségi energiaelosztási és áramellátási megoldásairól, kérjük látogasson el a www.eaton.hu weboldalra. A legfrissebb hírekért látogasson meg minket a Twitter-en a @ETN_EMEA címen, vagy keresse fel az Eaton LinkedIn cégoldalát.

Eaton Galileo 10.2 most webes vizualizációval

Az Eaton-ről:
Az Eaton vállalat villamosipari ágazata globális vezető szerepet tölt be és szakértői tapasztalattal rendelkezik az energiaelosztás, az áramkörök védelme, a szünetmentes energiaellátás, a vezérlés és automatizálás, a világítástechnika, a strukturális megoldások és a csatlakozástechnika, a szélsőséges és veszélyes környezetekhez nyújtott megoldásokban és a mérnöki szolgáltatásokban. Komplett termékportfóliójának köszönhetően az Eaton mindig képes megoldásokat kínálni napjaink legnehezebb villamosenergia-gazdálkodási kihívásaira.

Az Eaton egy energiagazdálkodással foglalkozó társaság, amelynek 2017-es árbevétele elérte a 20,4 milliárd amerikai dollárt. Energiahatékony megoldásainkkal ügyfeleink eredményesebben, biztonságosabban és fenntarthatóbb módon oldhatják meg elektromos, hidraulikus és mechanikus energetikai feladataikat. Az Eaton elkötelezte magát az életminőség és a környezet jobbá tétele mellett energiagazdálkodási technológiák és szolgáltatások segítségével. Az Eaton körülbelül 96 000 munkatársat alkalmaz, és több mint 175 országban értékesíti termékeit az ügyfeleknek. További információkért látogasson el az www.eaton.eu webhelyre.

Elérhetőségeink: Eaton Industries Kft., Electrical Sector, 1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14, Krisztina Palace, 2. emelet,
Tel.: +36 1 499 9132, Email: RendelHungary@eaton.com

További sajtóinformáció: Kérem, hívjon Kate Siwek, Technical Publicity, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: ksiwek@technical-group.com

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..