TIPA-díjat nyert az Epson Expression Photo HD XP-15000 fotónyomtató

Az elismerés fotóipar számára nyújtott innovatív, magas minőségű képalkotó technológiának járt.

A világ minden tájáról fotómagazinok szerkesztőit és újságíróit tömörítő szervezet ismerte el az Epson nyomtatóját a 2018-as TIPA-díjjal. Az Epson nyertes terméke ebben az évben az Epson Expression Photo HD XP-15000*1, amelyet a „Legjobb Fotónyomtató” címmel jutalmaztak.
A TIPA-díjak (Technical Image Press Association) azon érdemes szakértőkre hívják fel a figyelmet, akik termékek széles spektrumát alkották meg. A szakértői publikációik révén és a további szerkesztői tartalmakkal olyan olvasóközönséget szolgálnak ki, amely számít az őszinte és megbízható értékelésükre a fotós és képalkotó termékekkel kapcsolatban. Ebben az évben a díjakat 29 szakértői magazin, kezdő-, szak- és üzleti lapok képviselői bírálták el Ázsiából, Ausztráliából, Európából és Észak-Amerikából a Camera Journal Press Clubban, Japánban.
TIPA a világ egyik legnagyobb és legbefolyásosabb fényképészeti és képalkotó sajtószövetsége. A 2018-as díj elnyerésével az Epson immár 39 TIPA-díjat szerzett termékeivel, beleértve a tintasugaras nyomtatókat, tintákat, szkennereket és projektorokat 1997 óta. A díjkiosztó ünnepség Cologne-ban, Németországban kerül megrendezésre 2018. szeptember 26-án.

A díjnyertes termék az alábbi értékelést kapta a TIPA-tól:
Epson Expression Photo HD XP-15000
„Az Epson Expression Photo HD XP-15000 fotónyomtató relatív könnyűnek számít (8.5 kg) és nyomtatási üzemmódban is csak 476x785x412 mm helyet foglal el. A hat színkomponensű fotónyomtató szürke festéket is tartalmaz a még részletgazdagabb fekete-fehér nyomatokhoz, emellett változtatható cseppméretet kínál (minimális cseppméret 1,5 pikoliter). Az akár 5760×1440 képpontos felbontásra képes eszközzel A3+ méretben is készíthetünk fotókat. A gép kezeli a speciális alapanyagokat, mint például a kartonlapokat, az 50 lapos kapacitású papírtálca és a kétoldalas nyomtatás pedig további előnyöket jelent a felhasználóknak. Az egyszerű felhasználást és a kényelmes beállítást a 2,4”-es színes LCD kijelző segíti, de nem maradt ki a vezeték nélküli csatlakoztathatóság sem, így okostelefonról és tabletről is nyomtathatunk közvetlenül.”

Ha a termék pontos paramétereire kíváncsi, kérjük látogasson el az Epson hivatalos termékoldalára további információkért.
*A termék elnevezése és elérhetősége régiónként eltérő lehet.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..