Jótékonysági eseménnyel ünnepel az ötéves Art Hotel Szeged

Kivételes magyar innováció, nemzetközi minőségi, szakmai és vendégelismerések, zöld megoldások, oknyomozó, interaktív és drámai vígjátékkal egybekötött Gasztro Vacsora, Tolnay Klári-kiállítás – csak néhány momentum az idén ötéves Art Hotel Szeged történetéből, amelyet május 5-én mindenki testközelből is megismerhet, miközben a fogyatékkal élő gyermekeket is támogathatja.

Szeged belvárosának legelegánsabb szállodája, a négycsillagos Art Hotel Szeged öt éve nyitotta meg kapuit a Dóm tér közvetlen szomszédságában. A születésnap alkalmából egész napos családi programokkal és jótékonysági borvacsorával várnak minden érdeklődőt május 5-én. A szálloda életteli, valódi közösségi központként működik, amely – eredeti hitvallásának megfelelően – nem csupán a városba érkezőknek nyújt kiemelkedő szolgáltatásokat, hanem az elmúlt fél évtizedben a szegediek találkozóhelyévé is vált. Emellett a helyi közösségekért is tenni kíván, ezért vendégei támogatásával egy olyan játszótér megvalósítását tervezi, amelyet a fogyatékkal élő gyermekek is örömmel használhatnak majd.

Az Art Hotel Szeged létrehozói már a kezdetektől olyan szállodában gondolkodtak, amely modern építészeti megoldásaival szervesen illeszkedik a műemléki környezethez, és amelynek komplex szolgáltatásai a város egészének jelentenek értéket. A szálloda népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt öt évben már több mint 56 ezer vendég töltött el itt hosszabb vagy rövidebb időt, több mint 60 országból. A hotel, mint rendezvényhelyszín számos sikeres eseménynek adott már otthont, az épület harmadik emeletén pedig egy wellness központot is kialakítottak, ennek különlegessége egy, a Dóm térre néző, panorámás jacuzzi.

A szálloda az elmúlt években számos hazai és nemzetközi elismerést szerzett. Egyetlen magyar épületként jutott be a 300 induló közül a közép-kelet-európai ingatlanminőség díj legjobb tíz projektje közé. Emellett megkapta a Zöld Szálloda minősítést, illetve a tíz legjobb kelet-magyarországi szálloda közé sorolták a nemzetközi Gault&Millau kiadványban.

A hotel Sanzon étterme az elmúlt években számos sikeres rendezvénynek biztosított helyszínt:

többször sor került már zenés gasztro estre, a teljesség igénye nélkül Kulka Jánossal, Szulák Andreával, Jordán Tamással, Koltai Róberttel, valamint a vendégeket is bevonó gasztroszínáz-eseményekre, illetve a szálloda adott otthont a Tolnay Klári születésének 100. évfordulója alkalmából megrendezett kamara kiállításnak. Májusban pedig egy jótékonysági borvacsorával a segítő szándéké lesz a főszerep.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..