Nyomógomb-konfigurátor

Az Eaton nyomógomb-konfigurátora segítségével egyszerűbben kiválaszthatja és kombinálhatja termékportfoliónkból az Önnek megfelelő működtető- és jelző készülékeket.

Az Eaton online nyomógomb-konfigurátora lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy saját számítógépük előtt ülve állíthassák össze az igényeiknek megfelelő működtető készülékeiket. A programot kifejezetten a gép- és berendezésgyártókra igazítva fejlesztették ki, de a nagykereskedők és a végfelhasználók számára is hasznos lehet. Felhasználóbarát kezelőfelülete bárhol és bármikor lehetővé teszi az ember-gép kapcsolatokhoz szükséges összes elem kiválasztását és konfigurálását. A szoftver jelenleg több mint 2600 Eaton terméket tartalmaz. Ezeket között megtalálhatóak a már jól ismert RMQ-Titan család tagjai, az új RMQ lapos sorozat tagjai (melyek az előbbiekkel kombinálhatóak), az RMQ kompakt többféle változata, valamint az RMQ16 sorozat elemei és a FAK kézi és lábműködtetésű nyomógombjai.

Az egyes termékek magától értetődő, grafikus alapú bemutatásának és a lehetséges konfigurációk világos és egyszerű megjelenítésének köszönhetően a konfigurátor jelentős hozzáadott értékkel bír a felhasználók számára. Az előnyök közé tartozik a rendelkezésre álló termékek gyors áttekintése, az egyes elemek egyszerű és gyors kiválasztása, valamint az adott gomb megnyomásával kapcsolatos dokumentálható információk összegyűjtése. Ezenkívül a szoftver támogatja a komplett készülékek testreszabott összeszerelését: javasolja a megengedett konfigurációkat és elutasítja az esetlegesen hibás konfigurációkat. Ha elkészült a konfiguráció, táblázatos formában lehívható az alkatrészek listája, amely az ajánlatkérés alapjául szolgál.

“Ezzel a szoftverrel az Eaton a hatékony konfigurációs eszközök iránti növekvő piaci igényekre kíván válaszolni” – mondja Bernd Wolff, az Eaton termékmenedzsere. “A konfigurátor segítségével ügyfeleink hatékonyabban tudnak dolgozni, nem csak az intuitív kezelőfelület miatt, hanem a termékek animált nézetének köszönhetően, amely a virtuális vezérlőpulton keresztül azonnal létrehozható.”

A konfigurátor ingyenesen elérhető itt: www.eaton.eu/config/rmq. A jövőben az Eaton további termékcsaládokat kíván hozzáadni a konfigurátorhoz, valamint olyan szolgáltatásokkal kívánja bővíteni azt, amelyek segítségével még egyszerűbbé válik a megfelelő működtető készülékek kiválasztásának és konfigurálásának a folyamata, és még nagyobb választék áll majd a felhasználók rendelkezésére.

Ha többet szeretne megtudni az Eaton minőségi energiaelosztási és áramellátási megoldásairól, kérjük látogasson el a www.eaton.hu weboldalra. A legfrissebb hírekért látogasson meg minket a Twitter-en a @ETN_EMEA címen, vagy keresse fel az Eaton LinkedIn cégoldalát.

Működtető készülékek egyszerű kiválasztása és tervezése az Eaton nyomógomb-konfigurátorával

Az Eaton-ről:

Az Eaton vállalat villamosipari ágazata globális vezető szerepet tölt be és szakértői tapasztalattal rendelkezik az energiaelosztás, az áramkörök védelme, a szünetmentes energiaellátás, a vezérlés és automatizálás, a világítástechnika, a strukturális megoldások és a csatlakozástechnika, a szélsőséges és veszélyes környezetekhez nyújtott megoldásokban és a mérnöki szolgáltatásokban. Komplett termékportfóliójának köszönhetően az Eaton mindig képes megoldásokat kínálni napjaink legnehezebb villamosenergia-gazdálkodási kihívásaira.

Az Eaton egy energiagazdálkodással foglalkozó társaság, amelynek 2017-es árbevétele elérte a 20,4 milliárd amerikai dollárt. Energiahatékony megoldásainkkal ügyfeleink eredményesebben, biztonságosabban és fenntarthatóbb módon oldhatják meg elektromos, hidraulikus és mechanikus energetikai feladataikat. Az Eaton elkötelezte magát az életminőség és a környezet jobbá tétele mellett energiagazdálkodási technológiák és szolgáltatások segítségével. Az Eaton körülbelül 96 000 munkatársat alkalmaz, és több mint 175 országban értékesíti termékeit az ügyfeleknek. További információkért látogasson el az www.eaton.eu webhelyre.

Elérhetőségeink: Eaton Industries Kft., Electrical Sector, 1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14, Krisztina Palace, 2. emelet,

Tel.: +36 1 499 9132, Email: RendelHungary@eaton.com

További sajtóinformáció: Kérem, hívjon Kate Siwek, Technical Publicity, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: ksiwek@technical-group.com

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..