Boys, Boys, Boys

Boys, Boys, Boys

OFENBACH VS LACK OF AFRO: PARTY (FEAT. WAX & HERBAL T)

    MEGHALLGATOM

Az Ofenbach név mögött két francia fiú áll, akik 10 évvel ezelőtt kezdtek el közösen zenélni, és 2014-ben végérvényesen beleszerettek a deep house-ba. A duó a “Be Mine” című dallal robbant be a köztudatba, amit a Nick Waterhouse-szal közösen írt „Katchi” követett.

Legújabb megjelenésük a „Party”, ami ismét egy egyedi, crossover track lett: a funky, a hip-hop és az elektro műfajelemeit vegyítve tartották meg a duó hangzásvilágára jellemző, vagány deep-house stílust.

 

SAM MARTIN: LONG LIVE THE BILLIONAIRE

A Grammy-díjas Sam Martin nem csak énekesként, hanem zenei producerként és dalszerzőként is bizonyított már. A popipar legnagyobb neveivel dolgozott együtt: énekelt már David Guetta felvételeken, de az ő nevéhez fűződik például Jason Deurulo „Want To Want Me” című gigaslágere is.

Az énekes-dalszerző legújabb szerzeménye a „Long Live The Billionaire”, aminek kiemelten örülünk, mivel újra énekesként csodálhatjuk tehetségét. A dal lüktetése és refrénje egy pillanat alatt elkap, Sam zseniális hangja pedig fogva tart arra a 3 percre!

 

ZAK ABEL: LOVE SONG

    MEGHALLGATOM

Zak Abel, az észak-londoni soul-pop énekes tavaly mutatkozott be az „Unstable” című zseniális dalával. A felvétel a 2017-ben megjelent „Only When We’re Naked” című debütáló albumán szerepel, ami óriási sikereket ért el világszerte.

A „Love Song”, ellentétben a címével, egy kiábrándult hangvételű szerzemény, amiben az énekes tudatja a lánnyal, hogy nem csak körülötte forog a világ. Zak különleges hangszíne, a szexi basszus téma és a kifinomult pop hangzás ezúttal is biztosította az eufórikus, emelkedett hangvételt, amivel ismét levett minket a lábunkról.

 

RUDIMENTAL: THESE DAYS FEAT. JESS GLYNNE, MACKLEMORE & DAN CAPLEN [LIVE AT ABBEY ROAD]

    MEGHALLGATOM

Az elmúlt idők egyik legnagyobb bombája egyértelműen a „These Days”, aminek sikere napról napra növekszik. A megjelenéstől számított hét egymást követő héten át tartotta stabilan a brit lista második helyét, múlt héten azonban átvette az uralmat és listavezető lett. A páratlan Rudimental hangzást Jess Glynne, Macklemore, valamint a feltörekvő soul/r’n’b tehetség, Dan Caplen egészítik ki.

A hivatalos klipen kívül készült egy live videó is a felvételhez, amit a legendás londoni Abbey Road Studioban forgattak.Aki élőben is szeretné látni a többszörös platinalemezes formációt, annak nem kell már sokat várnia, ugyanis június 30-án egy pörgős DJ szettel érkeznek a VOLT Fesztiválra.

    

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .