10 probléma, melyet csak a nagy mellű nők ismernek

Túl nagy a melled? Vagy csak nagy melleket szeretnél? Érdemes elolvasnod 10 problémát, melyek leginkább bosszantják a nagy cicikkel rendelkező nők életét!

Ha az átlagnál nagyobb mellekkel áldott meg a sors, akkor az alább felsorolt problémák ismerősek lehetnek a számodra, de ha nem, akkor is érdemes elolvasnod, hogy a nagymellű nők hétköznapjai milyen problémákkal telnek.

Ha valakinek nagy a melle, az nem mindig áldás. Sőt, egye felmérés szerint a nagymellű nők 70%-a ha tehetné, kisebb melleket szeretne.

Tehát nem minden a méret. Ha valami túlzottan nagy, az problémákat okozhat hétköznapjainkban.

1. Dekoltázs

A túlságosan mély, kilátszó dekoltázs problémája szinte mindennapos. Nem mindegy, hogyha lehajolsz, azt hogyan eszed, ugyanis elég egy rossz mozdulat, és ki is bukhatnak a cicik közszemlére.

A túlságosan mély dekoltázs pedig egyfajta akaratlan szexuális kihívás is lehet a férfiak számára, ami szintén nem túl kedvező, ha párunk van, vagy nem akarunk felszedni senkit.

2. Nem találsz megfelelő fölsőt

Hatalmas mellekkel sokkal nehezebb megfelelő fölsőt találnunk magunknak. Nem csak azt kell figyelembe vennünk, hogy mekkora dekoltázsunk lesz általa, hanem hogy meglegyen a kellő szellőzés.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy ne szorítson túlságosan, mert ez rontja a komfort érzetünket. Az átlagnál nagyobb mellekkel jóval kevesebb ruha között válogathatunk, mint más nőtársaink.

3. Lógó mellek

Nem törvényszerű, hogy minden nagy mellű nőnek lógó mellei legyenek, azonban a statisztikák azt mutatják, hogy azoknak a hölgyeknek sokkal nagyobb arányban vannak lógó melleik, akik nagy keblekkel rendelkeznek, mint azoknak, akiknek egy átlag méret adatott meg.

A nagy keblek akaratlanul is gravitálnak, ami egy idő után az elnyúlásukhoz vezethet, amitől megereszkednek.

4. Striák a mellen

Azok az átkozott striák nem csak a lábakon, vagy a hasunkon jelenhetnek meg, hanem a túlzott méretekkel rendelkező melleken is.

Ráadásul az a legrosszabb bennük, hogy nem tehetünk szinte semmit ellenük. Ma már léteznek különféle csodakrémek, azonban ne fűzzünk hozzájuk túl sok reményt. A nagyrészük nem használ, vagy csak kis mértékben javít a striák állapotán.

5 .Fájós hát

Ha nagy súlyt kell magunkkal cipelnünk egy idő után megfájdul a hátunk. Így van ez a mellekkel is. A nagyobb méretű keblek előre húzzák a felsőtestünket, amit a gerincünknek kell megtartania.

Ez hosszabb távon azonban leterhelheti a gerincet, és a hátunk fájni kezd. Ha az állapot huzamos ideig fennáll, krónikussá válhat, ilyenkor érdemes műtéti úton kisebbíteni a mellek méretén, mert csak így tudunk megszabadulni a hátfájástól.

6. Körülményes sportolás

Nagy mellekkel a sportolás is körülményessé válik. Egyrészt nehéz a megfelelő méretű sportmelltartót beszerezni, és még abban sem érezzük magunkat igazán komfortosan.

A futás közben ide-oda jojózó súly zavaró lehet, és a futást is nehezebbé tehetik a kebleink.

7. Állandóan ránk tapadó tekintetek

A férfiak a nagy mellű nőkre állandóan csorgatják a nyálukat. A nagy mellek olyanok, mint két nagy férfi mágnes. Ez eleinte imponáló lehet számunkra, később azonban sokkal inkább lesz zavaró, mint kellemes érzés.

Vannak olyan pillanatok, amikor úgy érzed, hogy egy férfi nem is veled beszélget, hanem a hatalmas melleiddel.

8. Irigykedők

Ha nagy melled van, sokan irigykedve néznek rád nő társaid közül, azonban nem hiszik el neked, hogy teljesen természetes mellek.

Rengeteg pletyka fog rólad, és a hatalmas cicidről keringeni, és a legtöbbeknek ellenszenved leszel, mivel irigyek lesznek rád.

9. Intim borotválkozás

Az intim régiód borotválása kész rémálom nagy mellekkel, ugyanis lehetetlenné teszik, hogy bármit is láss.

Különböző trükkökhöz kell folyamodnod, például tükör segítségével tudod csak elvégezni a szükséges karbantartást az intim régiódon.

10. Fürdőruha

Hatalmas mellekkel azért is bosszantó lehet az élet, mert nem vehetsz fel akármilyen fürdőruhát. A fürdőruhában ugyanis sokkal jobban látszik, ha a melleid már megereszkedtek a súlyuknak és méretüknek köszönhetően.

Bár ma már kaphatóak egybe részes fürdőruhák is, ezek valljuk be, nem a legelőnyösebbek a női alak kihangsúlyozásában.