10 anya-lánya tetoválás, mely szorosabbá fűzi a köteléket

Gondolkodtatok már azon, hogy közös tetoválást készítsetek az anyukátokkal? Íme, 10 ötletes tetoválás, mely szorosabbá fűzheti a köteléketek!

1. Tükörképek

Ötletes, nagyszerű tetoválás lehet, ha közös tetkót terveztek készíttetni magatokra. A két tetoválás tükörképe egymásnak.

Ha egymás mellé tesszük a kettőt, akkor alkotnak kerek egészet.

2. Konzerv telefon

Ez a meglepően ötletes tetoválás a régi, gyerekkori emlékeket juttathatja eszetekbe. Biztosan ti is használtatok már kisgyerekként konzervtelefont, hogy üzenjetek egymásnak.

Rendkívül jó móka volt, és sok nevetést csalt az arcotokra. Egy ilyen közös tetkó nem csak aranyos, de mély emlékeket is fel tud idézni bennetek, egy örök emléket.

3. Félbevágott virág

A félbevágott virág azét jó választás, mert csak az egyik fele van meg. Össze kell illesztenetek a két tetoválást, ha az egész virágot akarjátok látni, ehhez pedig rendszeresen találkoznotok kell.

Rendkívül meg tudja erősíteni a köteléket köztetek. Mindkét fél-virág emlékezteti a másikat arra, hogy a nagyvilágban valahol ott a másik fele is azon, aki a legtöbbet jelenti számára a világon.

4. Kulcs és a zár

Bár sokak szerint túl nyálas és elcsépelt, nem véletlenül olyan népszerű még ma is, hiszen egy örök klasszikusról beszélünk.

Nem mellesleg fel tudjátok dobni azzal, hogy egy idézetet írtok a tetoválások köré, ami csak egyben ad értelmes egészet.

5. EKG vonal

Már születésedkor megindul az EKG görbéd, az a bizonyos cikázó vonal, melyet rengeteg filmben látni, és mely akkor simul majd egy vonallá, ha itt hagyod ezt az életet.

Egy folytatólagos EKG vonal tetoválás ötlete nagyon szép lehet, hiszen mindkettőtök életét jelképezi. Az övét, és a tiedet, miután megszülettél általa.

6. Megható üzenetek

A tetoválás állhat csupán néhány szóból is, ezek lehetnek megható, vagy akár vicces üzenetek is.

Az itt látható tetováláson ezek állnak: „Szeretlek anya!” „Én sokkal jobban!”.

7. Egy mindenkiért, mindenki egyért

Ha nem egyedüli gyerek vagy a családban, akkor érdemes valami olyan tetoválást választani, ami egy közös szimbólum, betű, vagy ábra.

Így a család többi tagja, testvéreid is magukra tetováltathatják, hogy mindig emlékezzenek a közös kötelékre, mely összetart mindannyiótokat.

8. Szívbe zárt ujjlenyomatok

Nagyon ötletes, ráadásul teljesen egyedi. Biztos lehetsz benne, hogy ilyen tetoválása senkinek sem lesz még egy. Ugyanis szükség van hozzá saját ujjlenyomatotokra.

Éppen ettől lesz igazán egyedi, és nagyon személyhez szóló.

9. A Nap és a Hold

A Nap és a Hold nem létezhet egymás nélkül, mint ahogyan az éj sem a nappal nélkül. Mindig együtt járnak, egymásból lesznek, és egymás kiegészítői.

Ha annyira elválaszthatatlanok vagytok, mint az éjszakák és a nappalok, akkor ez a tetoválás rendkívül jó választás lehet a számotokra.

10. A család

Az apró rajzolt hatású elefántcsalád tetoválás a családot, és a családot összetartó elszakíthatatlan köteléket ábrázolja.

Ha szeretitek a kicsit gyerekesebb, de annál aranyosabb tetoválásokat, akkor tökéletes választás lesz számotokra.