Rock the River

Ed Philips & the Memphis Patrol vs. Guns N’ Destruction

április 21. koncert / concert: 21:00 kapunyitás / doors open: 20:00

Rock the River – Legendák találkozása a TRIP Hajón

Időutazás részese lehetsz április 21-én az impozáns TRIP Hajón, ahol akár szelfizhetsz, pacsizhatsz vagy vodka szódáddal koccinthatsz Elvis-el, Axl Rose-al de akár Slash-el is. Rongylábazhatsz a Jailhouse Rock-ra vagy csápolhatsz a Sweet Child O’ Mine -ra… Kell ennél több egy szombat estére?

Monumentális show-val pörgeti fel Budapestet a mára már szinte csak külföldön turnézó Ed Philips and the Memphis Patrol. A hazai rajongókat nem elfeledve, a legénység különleges műsorral fogja borzolni minden idegpályánkat. Az időutazás során a delíriumos extázist a Guns N’ Destruction segít elérni, a Guns N’ Roses legmenőbb dalaival.


———-

Rock the River – the meeting of the legends on boat “Trip” 

You can take part in a time-travelling on 21st April on the captivating boat “Trip”, where you can even have a selfie, give a high-five or clinck your glass with vodka-soda with Elvis, Axl Rose or even with Slash. You can rock your feet off to Jailhouse Rock or headbang to Sweet Child O’ Mine. Need more for a Saturday night? 

Ed Philips and the Memphis Patrol, touring nowadays almost only abroad, is going to fire Budapest up with a monumental show. Not forgetting about the Hungarian fans, the crew will fire all of our nerve-pathways up with a peculiar show. During the time-travelling, Guns N’ Destruction will help us reach the mood of extreme insanity with the coolest songs of Guns N’ Roses. 

Ed Philips and the Memphis Patrol
Ed Philips and the Memphis Patrol együttes 2011-ben alakult. A zenekar Elvis Presley korai, főként rockabilly stílusú dalait adja elő rendkívül hitelesen, ugyanakkor mégis újszerű felfogásban Elvis művészetét átemelve a 21. századba. A koncerteken a banda amerikai katonai egyenruhában lép fel. A bulik energikus és robbanékony stílusa a rockabilly fénykorát idézi. Koncertjeiket a megszokottól eltérő színpadkép és a látványos show-elemek teszik egyedivé.
A dalokat friss és új hangszerelésben adják elő, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek főként rockabilly hangzásánál, valamint Elvis ének stílusánál.

A legénység tagjai:
Ed Philips – ének
Sonny “Mr. rhythm and blues” – gitár
Zedy – nagybőgő
Little Tommy – dobok

———————

Guns N’ Destruction – Guns N’ Roses Tribute Band Hungary
A Guns N’ Destruction zenekart a Hollywood Rose korábbi tagjai alapították 2009-ben, abból célból, hogy a Guns N’ Roses örökségét az azt megillető legmagasabb színvonalon és módon mutassák be – mind a megjelenést, mind a színpadi és zenei munkát tekintve – a nagyközönségnek. Több száz koncert és európai fellépés – Németország, Ausztria, Horvátország, Csehország, Romania, Szlovákia, Svájc – után 2018-ban sincs megállás!

A zenekar:
Kanyesz (ex-Hollywood Rose) ritmus gitár és vokál
Sunny (ex-Hollywood Rose) szólógitár
Daniel (UP) basszusgitár és vokál
Peter „Axl” (Rocket Queen) ének
Steven (Kiss Forever Band, Love Gun)

Jegyárak:
elővétel: 2000 Ft
helyszín: 2500 Ft

Jegyek: http://trip.jegy.hu/program/a-trip-bemutatja-rock-the-river-ed-philips-and-the-memphis-patrol-guns-n-destruction-89775