Kölcsönlakás közönségtalálkozó Budapesten és Győrben

A Kölcsönlakás jött, látott… és sokan látták. Dobó Kata Valentin-napon bemutatott romantikus vígjátékába beleszeretett az ország humort és fordulatokat kedvelő közönsége. Február 14. óta most már megközelíti a 150 000 néző váltott rá jegyet, és az érdeklődés nem lanyhul: amit az is jelez, hogy a közönség nagyon várja, hogy személyesen is találkozhasson a film sztárjaival. A filmkészítők pedig nagyon szívesen beszélgetnek a Kölcsönlakás rajongóival.

A magas nézőszám örömére március 21-én az Cinema City Allée-ban 19 óra, másnap, 22-én a Cinema City Győrben a 18 óra magasságában kezdődő vetítés végén hajolnak meg a színészek, hogy fogadják a jókedvű nézők tapsát, és válaszoljanak a kérdéseikre. A budapesti vetítésen a főszereplők közül Kiss Ramóna és a még nem végleges tervek szerint várhatóan Szabó Simon, Klem Viktor, Haumann Máté valamint Kopek Janka vesz részt, másnap a rendező, Dobó Kata utazik a film három férfi főszereplőjével: Szabó Simonnal, Klem Viktorral és Haumann Mátéval a győri közönségtalákozóra.

Aki tehát a film sztárjaival együtt szeretné megnézi, a hatalmas szerelmi kavarodást, és azután beszélgetni szeretne az élményről és felenné kérdéseit a készítőknek az jövő csütörtökön este Budapesten, pénteken pedig Győrben megteheti!

IC Press