A Kölcsönlakás máris siker

A Kölcsönlakás berobbant a hazai mozis piacra. A Dobó Kata rendezésében készült Valentin-napi, szexi és romantikus vígjáték első nézettségi eredményei máris azt jelzik, hogy hatalmas siker van készülőben.

FOTÓK A FACEBOOK OLDALUNKON!!!

A keddi gálapremier után, elkezdődtek az országos vetítések, és ma délelőttre elkészültek az első összesítések is: már több mint 15 ezer néző volt kíváncsi az egy lakásban, egy nap alatt lezajló sok-sok megcsalási és szerelmi kísérletre és a hétvége még csak ezután jön!

Az elérhető adatok alapján ez máris fantasztikus eredmény: az utóbbi évek magyar filmjeinek nyitása során ugyanennyi idő alatt kevesebben vettek jegyet olyan későbbi nagy sikerekre, mint például a Megdönteni Hajnal TímeátA Viszkis vagy a Pappa Pia.

Úgy tűnik, a magyar filmesek még mindig romantikus vígjátékokkal tudnak a legnépszerűbbé válni, és a Kölcsönlakás folytatja ezt a hagyományt: a jegyelővételekből már most látszik, hogy a hétvégén mindenütt zsúfolásig fognak telni a  mozik; az egyre szaporodó nézői visszajelzések is azt bizonyítják, hogy rengeteg nevetés vár azokra, akik jegyet váltanak a Szabó Simon, Oroszlán Szonja, Klem Viktor, Martinovics Dorina, Haumann Máté, Balla Eszter, Fehér Tibor, Kopek Janka és Ganxsta Zolee főszereplésével készült vígjátékra.