¥€$ – Tommy Cash nálunk is bemutatja új lemezét

A világ legkülöncebb rappere, az észt Tommy Cash november 30-án jelentette meg régóta várt ¥€$ c. új lemezét, február 18-án pedig nálunk is bemutatja a Dürer Kertben.

A világszerte elismert konceptuális művész és zenész az elmúlt pár évben tarolta le az internetet meghökkentő videóival és sajátos látásmódjával, a mai napon pedig a turné bejelentésével egy időben X-RAY c. vadonatúj dalával bővül a nem semmi videográfia. Az új klip egyúttal már a novemberben érkezett ¥€$ előfutára.

X-RAY:
https://youtu.be/K5kD_vYnbe4

Természetesen a lemez Tommy eddigi művészetéhez hasonlóan eklektikus és izgalmas lesz, meglepő fordulatokkal. Olyan művészek működnek közre rajta, mint Boys Noize, Amnesia Scanner, A.G. Cook és Danny L Harle és még néhány váratlan, meglepetés név is feltűnik majd az albumon.

És bár korábban is igen masszív volt a Tommy rajongók köre, kultusza az elmúlt 12 hónapban még tovább nőtt, köszönhetően például a Dazed Magazine Dazed 100 listáján elért 8. helynek, a Charli XCX-szel való turnézásnak vagy éppen annak, hogy szerepelt Rick Owen SS19 showján. 

TOMMY CASH már többízben bizonyította Magyarországon, hogy élő showja csaknem olyan őrült és erőteljes, mint videói, most pedig itt az újabb eljövetel, február 18-án a Dürer Kertben.

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
TOMM¥ €A$H (EE) – Budapest Gathering – ¥€$ Album tour
Időpont: 2019. február 18. 20:00
Helyszín: Dürer Kert
Jegyárak: 5.500 / 5.900 Ft
Elővétel: november 23-tól, https://tixa.hu/tommycash2019_durerkert
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/268822150482117/